Rólunk

A www.web24.hu üzemeltetője a Profil-Copy 2002 Kft. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely hazánk gazdaságát erősíti. Egy vállalkozás/intézmény irodai működési anyagszükségletének teljes skáláját átfogja tevékenységünk. Eddigi tapasztalatainkat a nagy mennyiségű rendelések kiszolgálásával, ebből adódóan cégek, illetve intézmények ellátásából szereztük. Ennek a logisztikai és szállítmányozási tapasztalatait kamatoztatjuk a végfelhasználók és fogyasztók felé is korszerű webshopunkon keresztül.

Termékválasztékunk elsősorban másolópapírokat, irodaszereket, eredeti és kompatibilis nyomtató kellékanyagokat tartalmaz. Ezeket kiegészítettük az elmúlt években egy széles és versenyképes tisztítószer és higiéniai termékkínálattal. Az irodatechnikai berendezések, fénymásolók forgalmazása és üzemeltetése egy külön alap pillére cégünk egyik stabil ágazatának. Egyúttal a Konica Minolta Magyarország Kft. szerződött márkakereskedő partnerei és a Samsung Magyarország Zrt. hivatalos szerviz alkatrész kereskedői is vagyunk.

Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása érdekében munkatársaink a szakterületük legjobbjai közül kerültek ki, folyamatosan képezzük őket, hogy tisztában legyenek a legfrissebb technológiákkal, szabályozási környezettel és a nemzetközi piaci trendekkel.

Kereskedelmi képviselő kollégáink amellett, hogy személyesen állnak ügyfeleink rendelkezésére a szerződések teljesítése során, tapasztalatuk alapján számos termékhasználati javaslatot tudnak megfogalmazni ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. Cégünk szervezeti felépítése pedig gyors és hatékony döntéshozatalt, az innovatív ötletek felszínre hozását, magas minőségű teljesítést tesz lehetővé.