Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk 2002-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely hazánk gazdaságát erősíti. Tevékenységünk egy vállalkozás/intézmény irodai működési anyagszükségletének teljes skáláját átfogja. Eddigi tapasztalatainkat a nagy mennyiségű rendelések kiszolgálásával ebből adódóan cégek ill. intézmények ellátásából szereztük, melynek a logisztikai és szállítmányozási tapasztalatait kamatoztatni szeretnénk most a végfelhasználók és fogyasztók felé is újonnan indított webshopunkon keresztül. Ez a webáruház már a mai igényeket kielégítő szolgáltatásokat nyújt az online bankkártyás fizetés mellett a keresőbarát és mobilra ill. tabletre optimalizált felülettel.

Fő tevékenységi köreink a nyomtató és fénymásológép kellékanyagainak forgalmazása mellett minőségi papír, írószer és irodaszerek forgalmazására épül. Irodatechnikai berendezések, fénymásolók forgalmazása és üzemeltetése egy külön alap pillére cégünk egyik stabil ágazatának. A Konica Minolta Magyarország Kft. szerződött márkereskedő partnerei és a Samsung Magyarország Zrt hivatalos szerviz alkatrész kereskedői is vagyunk.

Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása érdekében munkatársaink a szakterületük legjobbjai közül kerültek ki, folyamatosan képezzük őket, hogy tisztában legyenek a legfrissebb technológiákkal, szabályozási környezettel és a nemzetközi piaci trendekkel.

Kereskedelmi képviselő kollegáink amellett, hogy személyesen állnak ügyfeleink rendelkezésére a szerződések teljesítése során, tapasztalatuk alapján számos termékhasználati javaslatot tudnak megfogalmazni ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. Cégünk szervezeti felépítése pedig gyors és hatékony döntéshozatalt, az innovatív ötletek felszínre hozását, magas minőségű teljesítést tesz lehetővé.

Keresés

Árukereső.hu