Írószertartó

Az írószertartók nemcsak praktikus tárolási megoldást kínálnak, hanem segítenek rendet tartani az íróasztalon vagy az irodai térben. Webshopunkban széles választékban kínálunk különböző típusú és stílusú írószertartókat, hogy minden íróeszköz könnyen elérhető legyen, és az írás folyamata gördülékenyen haladhasson.

Rendezés:
Cikkszám:36873
Raktáron

Írószertartó Durable Eco fekete

1.258 Ft + áfa (1.598 Ft)
Cikkszám:42232
Raktáron

Írószertartó 9 rekeszes átlátszó

2.980 Ft + áfa (3.785 Ft)
Cikkszám:DU1701235003
Raktáron

Írószertartó Durable Trend, áttetsző piros

982 Ft + áfa (1.247 Ft)
Cikkszám:DU1701235017
Raktáron

Írószertartó Durable Trend, világoszöld

982 Ft + áfa (1.247 Ft)
Cikkszám:DU1701235992
Raktáron

Írószertartó Durable Trend, áttetsző lila

982 Ft + áfa (1.247 Ft)

A 6 és 4 rekeszes írószertartók ideális választás az írószerek rendszerezésére. Ezek a praktikus tartók lehetővé teszik, hogy különféle tollak, ceruzák és egyéb íróeszközök szervezett módon kerüljenek elhelyezésre, így mindig könnyen megtalálhatóak és hozzáférhetőek maradnak.

Az álló írószertartók nemcsak helytakarékosak, de stílusos megjelenést is kölcsönöznek az íróasztalnak vagy a munkaterületnek. Ezek a tartók rendkívül praktikusak és könnyen illeszthetőek bármilyen irodai környezetbe.

A ragszalag tépős írószertartók segítségével könnyedén és gyorsan hozzáférhet az írószerekhez, miközben biztosítják azok biztonságos tárolását. Ezek a tartók kiváló választást jelentenek az íróasztalon vagy a munkaterületen való hatékony munkavégzéshez.

Az egymásra helyezhető rendszerező tálcák lehetővé teszik, hogy rugalmasan alakítsa ki az írószerek tárolását az irodai térben. Ezek a praktikus tartók könnyen bővíthetőek és testre szabhatóak az Ön igényeinek megfelelően, ráadásul ha nem akarja, nem lesznek szem előtt, hiszen fiókba vagy szekrénybe is könnyedén elhelyezhetők.

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb írószertartót webshopunk kínálatából, és teremtsen rendet és funkcionalitást az íróasztalán vagy az irodai térben!