Tasak, tartó, tok

Mindannyiunknak elege van abból, amikor csak összehajigálva hevernek a papírok az asztalon, és persze azt nem találjuk, amire szükségünk van. Az irattartók, iratrendezők nem csak praktikusak, de ha megfelelően használjuk, akkor még dizájnelemnek is kiválóak.

 

Az irattartó papucs pár oldalt rendszerez, az irattartó mappa akár szállításra és nem csak archiválásra alkalmas. Az irattartó tálca pedig elérhető közelségben tartja a legfontosabb dokumentumokat az asztalunkon - rendetlenség nélkül.

De miért fontos, hogy használjuk az irattartót? Mert a megfelelő, típus szerinti rendezés nem csak nagy segítség a munkában, hanem igazság szerint a szépérzékünket is előhívja. Nem utolsó sorban fontos, hogy egy későbbi keresésnél a megfelelő archiválásnak köszönhetően könnyen előkapható az az irat, amit keresünk. Az iratrendezés nem is egyszerű. Először találjunk egy megfelelő helyet, hiszen nem mindegy, hol mennyi helyünk van.

Amikor megvan a megfelelő hely, akkor a szétválogatott iratokat irattartó papucsba helyezzük, megvédve a sérülésektől és a koszolódástól. Ha kevés elhelyezendő iratunk van, akkor elég irattartó tálcába helyezni, amelynek legtöbbször 3 szintes, de tetszés szerint építhető belőle torony. Ha irattartó mappába rakjuk, akkor is használható a tálca, de ha csak irattartó papucsba rakjuk, akkor akár le is fűzhetjük egy dossziéba őket.

De az is sokat segít már, ha csak egy irattartó mappa fogja össze az archiválandó iratokat.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg irattartó kínálatunkat!