Hűségprogram

 

GYŰJTS PONTOKAT A WEB24 IRODASZER WEBÁRUHÁZBAN VÁSÁROLVA!

Hűséged pontokkal jutalmazzuk meg, melyeket bármilyen általunk forgalmazott termékre beválthatsz.

Milyen esetben kapok hűségpontokat?

Bármilyen – a WEB24 irodaszer webáruházban forgalmazott - termék vásárlása esetén bruttó 100 Ft-onként 1 pontot írunk jóvá egyenlegeden. Akciós cikkek vásárlása esetén 200 Ft-onként biztosítunk számodra 1 hűségpontot. A hűségpontok gyűjtését technikailag úgy tudjuk kivitelezni, ha bejelentkezve adod le rendelésed. Ehhez előbb Regisztrálj partnerként, ha ezt eddig még nem tetted meg! A WEB24 hűségpontokat legkésőbb 21 nappal a megrendelésed kézbesítése után írjuk jóvá.

Hol tudom követni az egyenlegem?

Bejelentkezés után a profilodban a Fiók menüpontban megtalálod, hogy eddig hány pontot gyűjtöttél, illetve hogy azt meddig használhatod fel. Pontjaid akkor válnak felhasználhatóvá, ha a megrendelt termékek ellenértékét kiegyenlítetted.

Hogyan tudom felhasználni a pontjaimat?

Teljes választékunkból választhatsz magadnak olyan terméket, amelyre beválthatod WEB24 pontjaid. Tedd Kosárba a kívánt termékeket, majd a Pénztárban a hűségpont megadása mezőbe írd be, hogy rendelkezésre álló hűségpontjaidból mennyit szeretnél felhasználni a vásárlásra.

Meddig tudom levásárolni WEB24 pontjaimat?

Minden vásárlásod után hűségpontokat kapsz, amelyeknek a beváltási határideje a vásárlástól számított 1 év. A Fiókodban ezekről tételes részletezőt találsz.

Sikeres pontgyűjtést kívánunk!