Elválasztó lap

Az iratrendezés művészetét színes és praktikus megoldásokkal emeljük új szintre. Ha szeretnéd dokumentumaidat stílusosan és hatékonyan elválasztani, akkor itt a helyed. Fedezd fel kiváló minőségű elválasztó lapjainkat, melyek segítségével irataid mindig rendezettek és könnyen kezelhetők lesznek!

Rendezés:
Cikkszám:ES100194
Raktáron

Elválasztólap, színes karton 12 részes Esselte

822 Ft + áfa (1.044 Ft)

A karton elválasztócsíkok tökéletes választások, ha az iratokat szeretnéd rendszerezni és megkülönböztetni egymástól. A 100 darabos csomagokban kapható változatok ideálisak a nagyobb mennyiségű dokumentumok csoportosításához. A színes karton elválasztólapok esztétikus megjelenést kölcsönöznek az irataidnak, miközben könnyen azonosíthatod a különböző kategóriákat.

A színes műanyag elválasztólapok a modern és könnyű megoldások kedvelőinek ideális választások. Rugalmasak és strapabírók, emellett élénk színeikkel könnyen kiemelik az egyes szekciókat. A laminált karton előlapok extra védelmet nyújtanak a dokumentumoknak, megőrizve azokat az idő múlásával szemben.

Ha változatos és rendkívül színesebb megoldásokra vágysz, akkor a 6 részes színes műanyag elválasztólapok a te választásod. Ezekkel könnyedén rendszerezhetsz, csoportosíthatsz, és egyedi stílust vihetsz az irodai térbe vagy otthoni rendszerezéshez.

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő elválasztó lapokat, és teremts rendet az életedben már ma! Legyen színesebb és könnyen kezelhető a dokumentumaid rendezése a mi segítségünkkel!