Golyóstoll

A golyóstollak a mindennapi élet elengedhetetlen eszközei, legyen szó iskolai, irodai vagy otthoni használatról. Ezen útmutató segítségével áttekintést nyújtunk a különböző golyóstoll fajtákról, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb típust.

Felfedezhetjük a legnépszerűbb márkákat, mint a Zebra, Schneider, Pentel és még sok más, valamint tippeket adunk. Merülj el a golyóstollak világában, és találd meg az igényeidhez legjobban illőt!

Rendezés:
Cikkszám:GOLYTOLLKUPKEK
Raktáron

Golyóstoll eldobható kupakos Bluering® , írásszín kék

33 Ft 25 Ft + áfa (32 Ft)
-24%
Cikkszám:2250031
Raktáron

Golyóstoll 0,5mm, kupakos, H-8000 Zebra, írásszín kék

324 Ft 223 Ft + áfa (283 Ft)
-31%
Cikkszám:DBGTOLLSIGNKK
Raktáron

Golyóstoll 0,7mm, kupakos, Ico Signetta, írásszín kék

77 Ft 69 Ft + áfa (88 Ft)
-10%
Cikkszám:2250011
Raktáron

Golyóstoll 0,7mm, kék test, Zebra F-301, írásszín kék

791 Ft 581 Ft + áfa (738 Ft)
-27%
Cikkszám:DBGTOLLSIGNPIR
Raktáron

Golyóstoll 0,7mm, kupakos, Ico Signetta, írásszín piros

78 Ft 69 Ft + áfa (88 Ft)
-12%
Cikkszám:2250033
Raktáron

Golyóstoll 0,5mm, kupakos, H-8000 Zebra, írásszín piros

331 Ft 223 Ft + áfa (283 Ft)
-33%
Cikkszám:GTOLLSN100KEK
Raktáron

Golyóstoll 0,5mm, Uni SN-100, írásszín kék

400 Ft + áfa (508 Ft)

Golyóstoll fajták

 

Klasszikus golyóstollak

A klasszikus golyóstollak a hagyományos kialakítású íróeszközök, melyek egyszerűségükkel és megbízhatóságukkal váltak népszerűvé. Ezek a tollak általában sapkásak, és a tollhegy védelmére szolgálnak. A klasszikus golyóstollak nagy előnye, hogy hosszú ideig használhatók, és cserélhető betétekkel rendelkeznek, így környezetbarát megoldást kínálnak​​.

Nyomógombos golyóstollak

A nyomógombos golyóstollak az egyszerű használatuk miatt közkedveltek. Egyetlen gombnyomással lehet ki- és behúzni a tollhegyet, ami megkönnyíti a toll tárolását és használatát. Ezek a tollak gyakran ergonomikus kialakításúak, hogy hosszú távon is kényelmes legyen velük az írás. A nyomógombos tollak szintén cserélhető betétekkel rendelkeznek, így gazdaságos és praktikus választást jelentenek​​.

Kihúzható golyóstollak

A kihúzható golyóstollak egy másik népszerű típus, melyek egy rugós mechanizmus segítségével működnek. A tollhegy kihúzása és visszahúzása egyszerűen megoldható, ami megakadályozza a tintaszáradást és a tollhegy sérülését. Ezek a tollak is különböző vastagságú hegyekkel és tintákkal kaphatók, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb modellt​​.

 

Népszerű golyóstoll márkák

 

Zebra toll

A Zebra golyóstollak híresek a megbízhatóságukról és kiváló írásminőségükről. A Zebra márka hosszú múltra tekint vissza, és termékeik széles választéka minden íróeszköz iránt érdeklődő számára kínál megfelelő megoldást. Legismertebb modelljeik közé tartozik a Zebra F-301, amely rozsdamentes acél kialakításával és tartósságával vált népszerűvé​​.

Schneider toll

A német Schneider márka szintén kiemelkedő minőséget képvisel a golyóstollak piacán. Termékeik környezetbarát anyagokból készülnek, és különös figyelmet fordítanak az ergonómiai szempontokra. A Schneider tollak különböző színekben és vastagságokban érhetők el, hogy minden felhasználói igényt kielégítsenek. A Schneider Slider Rave például rendkívül sima írásélményt biztosít​​.

Pilot toll

A japán Pilot márka innovatív megoldásairól ismert, különösen a golyóstollak terén. A Pilot tollak híresek a precizitásukról és a hosszú élettartamukról. A Pilot G2 modell különösen népszerű a sima írás és a kényelmes fogás miatt. A márka nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és fejlesztésre, így mindig új technológiákkal és fejlesztésekkel jelennek meg a piacon​​.