Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Naptár

Meglepő, de még a naptárnak is adtak hivatalos definíciót: ez ugyanis a napok nyilvántartásának rendszere, amely a Nap és a csillagok egymáshoz viszonyított mozgásán, az (évszakok) és a Hold fázisváltozásain alapulnak. A naptárak rendszere történelmi koronként és földrajzilag eltérő, gyakran kapcsolható a helyi társadalom vallásának rendszeréhez.

Elfelejted az anyósod születésnapját? Lemaradsz a főnököd névnapjáról? Vagy egyszerűen annyi dolog van, hogy már nem tudod észben tartani, de a telefon beépített online naptára nem megoldás? Ezért örvendenek még mindig nagy sikernek a különböző papír alapú naptárak, amelyek kialakítása az évszázadok során a technikai fejlődésnek és hagyományoknak köszönhetően folyamatosan változik. Közös bennük, hogy a legtöbb modern naptár az adott ország ünnepnapjait is jelöli.

Hogy hogyan válassz ezek közül számodra megfelelőt? Elmondjuk!

Az időseknek ajánljuk a falinaptárakat, hiszen egy ajtóra felragasztva az átlagnál nagyobb betűmérettel láthatják a napokat, heteket, ráadásul mindent egyben, és így sokkal könnyebben fel tudják vezetni, melyik héten aktuális az orvos, vagy mikor van unokájuk születésnapja.

Ha munkához keresünk naptárat, akkor is fontos mérlegelnünk, hogy irodai, vagy “futkorászós” munkát végzünk. Irodai munkához ugyanis asztali naptáraink különböző méreteiből választhat megfelelőt, ha viszont folyton úton van, zsebnaptáraink vagy határidőnaplóink a legmegfelelőbbek. Attól függően, mennyi teendője van egy nap, választhat napi, heti, vagy havi bontású naptáraink közül. Egyedi naptárak pedig igazi különlegességnek számítanak azoknak, akiknek egy naptár több egy sok lapból álló papírfecninél.

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg naptár kínálatunkat!

Rendezés:
Raktáron
Cikkszám: 1001
298 Ft (235 Ft + áfa)
Raktáron
Cikkszám: 852748
127 Ft (100 Ft + áfa)
Raktáron
Cikkszám: 852755
159 Ft 127 Ft (100 Ft + áfa)
Raktáron
Cikkszám: 36688
4.636 Ft (3.650 Ft + áfa)
Raktáron
Cikkszám: 36689
4.001 Ft (3.150 Ft + áfa)
Raktáron
Cikkszám: HA21
119 Ft (94 Ft + áfa)

Keresés

Árukereső.hu