Kötészeti kellék

Fedezze fel webshopunk gazdag kínálatát, ahol a kötészeti kellékek ötvöződnek a minőséggel és a kreativitással.

Rendezés:
Cikkszám:LAMMA480MIC
Raktáron

Lamináló fólia A4, 80 micron 100 db/doboz, Bluering®

2.428 Ft 1.998 Ft + áfa (2.537 Ft)
-18%
Cikkszám:SPMUA10MMFEHER
Raktáron

Spirál műanyag 10mm, 100 db/doboz, Bluering®, fehér

2.028 Ft + áfa (2.576 Ft)
Cikkszám:49400
Raktáron

Füzetborító, A4, 10ív/csomag, öntapadós, sima, Nebulo

995 Ft 945 Ft + áfa (1.200 Ft)
-5%
Cikkszám:SPMUA10MMFKDB
Raktáron

Spirál műanyag 10mm, Bluering® fekete

50 Ft + áfa (64 Ft)

Legyen szó lamináló fóliáról, műanyag spirálról, iratsínről vagy spirálozáshoz szükséges elő- és hátlapról, nálunk mindent megtalál, hogy egyedi könyveket, jegyzetfüzeteket vagy dokumentumokat alkothasson. Kreatív kötészeti élmény várja Önt!

A kötészeti kellékek nem csak eszközök, hanem lehetőségek is. Webshopunk kínálata magába foglal minden olyan elemet, amire szüksége lehet, hogy elkészítse saját könyveit, jegyzetfüzeteit vagy dokumentumait, és mindezt egyedi stílusban. A lamináló fólia nem csupán védelmet nyújt a dokumentumoknak, hanem tartósságot is biztosít. Válassza ki az ideális vastagságú fóliát, és óvja meg fontos papírjait a környezeti hatásoktól és sérülésektől. A műanyag spirálok kiváló megoldást jelentenek könyvek és jegyzetfüzetek összekötésére. Rugalmasságuknak köszönhetően könnyen kezelhetők és személyre szabhatók, hozzájárulva az egyedi kreatív projektjeihez.

Az iratsínek a szervezettség és a rend jegyében születtek. Használja azokat a dokumentumok rendezéséhez, archiválásához, és biztosítsa, hogy mindig könnyen hozzáférjen az szükséges információkhoz. A spirálozáshoz szükséges elő- és hátlapok nemcsak a dokumentumokat rögzítik, hanem professzionális megjelenést is biztosítanak. Válassza ki az összeillő lapokat, és hozza létre a tökéletes spirálozott projektet.

Legyen Ön is a kötészeti kreativitás mestere a webshopunk által kínált változatos és minőségi kötészeti kellékek segítségével! Engedje szabadjára a fantáziáját és alkotásra fel!