Irattálca

Jobban szeretjük a számlákat papíralapon rendszerezni, de már lassan nem férünk? Még mindig levelet küld a bankunk? Az irattálca remek lehetőség arra, hogy papírjait kis helyen rendszerezze.

Rendezés:
Cikkszám:DU999110801
Raktáron

Irattálca Durable SB áttetsző lila

727 Ft + áfa (923 Ft)
Cikkszám:DU1701672909
Raktáron

Irattálca Durable Basic, narancssárga

992 Ft + áfa (1.260 Ft)
A fém irattálca modernsége, a műanyag irattálca vidámságot sugároz, és segít, hogy még színben is tudjunk alkalmazkodni a szoba dizájnjához.

Nincs egyszerű dolgunk, ha kis helyen kell rendszereznünk számtalan papírt. Az online világban még nehezebb megszokni, hogy van, ami továbbra is papír alapon fog hozzánk érkezni. Egy - vagy több - megfelelően kiválasztott irattálca nem csak átmeneti, hanem végleges megoldást kínál az otthoni - vagy irodai - papírhegyekre. Ha az irattálca műanyag, könnyen alkalmazkodhatunk a szoba hangulatához, dizájnjához, hiszen számtalan színben elérhetőek. A műanyag irattálca bár gyengének tűnhet, ne gondoljuk, hogy csak kevés ideig használhatók. Viszont ha mégis eltörne, vagy kifakulna, esetleg átfestjük a szobát, és a kék már nem mutat jól a halvány mályva fallal, akkor is könnyedén lecserélhetjük.

A fém irattálca a modern otthonok és irodák kelléke, ahol a fém színek dominálnak. Ez a kis eszköz abszolút a szoba vagy iroda részévé válik, és nem kell azon aggódnia, hogy vendégei a rengeteg papírt fogják nézni, amit megpróbált elrejteni.

Nézzen szét irattálca kínálatunkban, és szerezze be az Önnek legjobban tetsző terméket.