Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Top 10 válogatás Keyroad Iskolaszerekből

Top 10 válogatás Keyroad Iskolaszerekből

A különböző írószerek, irodaszerek használata szinte minden korosztály számára elengedhetetlenek a mindennapok során. Napjainkban ezek az eszközök funkcionálisabbá és kreatívabbá váltak, amellett, hogy esztétikusan is gyönyörködtetik a szemet. A Keyroad egy olyan márka, amely minden igényt kielégítő, rendkívül hasznos eszközök kincsestárával rendelkezik. Iskolaszereire ergonomikus kialakítás, élénk színek és kiváló minőség jellemző, hogy a gyerekek biztosan jól érezzék magukat az iskolai és otthoni tanulás során.

Íme, a mi top 10-es válogatásunk a brand abszolút kedvelt termékeiből, kategóriáiból:

 

Katalógusunk: www.keyroad.hu

 

1.  Színes ceruzák

 

A Keyroad Duo az az egyedülálló színesceruza készlet, amely kétvégű, különböző árnyalatú hegyekkel rendelkezik, ami nemcsak érdekes, de helytakarékos is, mivel nem kell egy hatalmas színpalettát magaddal cipelned. A ceruzák ergonomikus háromszög alakúak, így könnyebben megfoghatók, ami különösen hasznos a kicsik számára. A készlet 12 darabos.

A Keyroad Aqua Fun akvarell színes ceruza készletben a 12 db szuper, vízben oldódó, háromszögletű ceruza mellett találsz egy ajándék festőecsetet is, amivel a gazdag pigmenttartalommal ellátott színeket festői művekké varázsolhatod.

A 12, 14 és 18 db-os háromszögletű, ergonomikus színes ceruza készlet a minőségi írószerek ligáját avatott erősíteni. Könnyen hegyezhető fa összetételével, gazdag szín összetételével és a személyre szabható saját név felírási lehetőséggel a színesceruzák kiemelkedő szereplőjévé válik.

 

2. Grafitceruzák

Minden vizsgára készülő diáknak, irodai asztalokra vagy egyéb írással járó elfoglaltsághoz kötelező darabok! Ezek a HB grafitceruzák ergonomikus, háromszög alakúak, így könnyebben megfoghatók és korlátlan ideig kényelmesen tarthatók. 12 db-osak, extra sötét grafit színnel radíros és radír nélküli verzióban is kaphatók.

 

3. Hegyezők

A ceruzák és színes ceruzák hegyezéséhez elengedhetetlenül fontos egy praktikus hegyező. A Keyroad márka 1, 2 vagy 3 lyukú hegyezőkkel rendelkezik, amelyeket különböző átmérőjű ceruzákhoz használhatsz. Ha úgy tapasztalod, hogy állandóan elveszíted a faragódat és/vagy a radírodat, akkor hoztunk neked egy szuper megoldást a Keyroad Rocky Dockyt. Mit szólnál hozzá, ha több termék helyett inkább mindent egy eszközzel oldhatnál meg, így csak az alkotásra kellene koncentrálnod? Ez az egyedülálló irodaszer hegyező, radír és seprű is egyben, így különösen a vizsgatermekben és tervező asztalokon lehet hasznos.

 

4. Körzők

A Keyroad Math Box minden matekozó diák vagy tervező felnőtt számára kötelező darab! A készlet minden egyes darabja magas minőségű, tartós anyagból készült. A készlet tartalma: ceruzás körző, grafitceruza, fehér radír, hegyező, 15 cm-es vonalzó, derékszögű vonalzó, 60 fokos vonalzó, szögmérő, órarend, műanyag ABC séma, fém doboz

 

5. Filctollak

A Keyroad Capfix rostirón filctoll készlet 12 és 24 db-os verzióban vár készletünkön. Különlegessége, hogy a filcek kupakjai összekapcsolhatók egymással, így színezés előtt és után is remek szórakozást nyújthat a kisebbeknek. Univerzálisan használhatók, az ergonomikus, háromszögletű dizájnnal hosszabb távon is kényelmesen foghatók.

 

6 . Radírok

Nem tudtunk kiemelten egyet választani, mindet imádjuk, hisz a Keyroad különböző formájú és funkciójú radírokat kínál. Mindegyik tartós, ergonomikus kialakítású, így könnyebb a használata. Kapható hagyományos, PVC mentes, védőtokos, rugalmas, pasztellszínű, vegyes mintázatú és hegyezővel kombinált is.

 

7. Vonalzók

 A pontosság híveinek ez a készlet kötelező darab! Megtalálható benne egy 30 cm-es, egy derékszögű és egy 60 fokos flexibilis vonalzó, illetve egy flexbilis szögmérő is. Az eszközök átlátszók, rugalmasak és biztonságosak, hála törésállóságuknak. Kínálatunkban vegyes színekben (rózsaszín, zöld kék) találod meg, azonban szín nem választható.

 

8. Festékek

Az akrilfesték készlet 10 db élénk, gazdag színt tartalmaz, nem mérgező összetevőkből készült, így minden gyermek számára biztonságosan használható. A tubusos festékek egy könnyen kinyitható kialakítású bliszterben vásárolhatók meg.

 

9. Golyóstollak

A magas, német minőségű, kék tintájú, 1 mm-es hegyű Keyroad golyóstoll vegyes színekben elérhető (kék-zöld, piros-narancssárga, lila-zöld). A puha és könnyed fogású íróeszközt jobb és balkezesek is egyaránt használhatják.

 

10. Ollók

 

 

 

A Keyroadnál a gyermek korosztálytól a felnőtt használatig alkalmas ollókat találsz, amelyek hossza és kialakítása különbözik. Kínálatunkban elérhetők gyermekeknek szánt műanyag, biztonsági ollók, amelyek kialakítását úgy tervezték, hogy a legkisebbek se okozzanak kárt magukban. Az egyszerű, egyszínű dizájnok mellett mintás ollók is megtalálhatók, amelyekkel bárki egy kis színt vihet a tolltartójába.

 

Neked melyik a kedvenc Keyroad terméked?

Nézz szét széles kínálatunkban és válassz!

Keresés

Árukereső.hu