Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Minden, amit biztosan nem tudtál az Orink nyomtató kellékanyagokról

Minden, amit biztosan nem tudtál az Orink nyomtató kellékanyagokról

  Olvasási idő: 3-4 perc

Minden, amit biztosan nem tudtál az Orink nyomtató kellékanyagokról

Ássunk kicsit mélyebbre és régebbre, hogy lássuk honnan, hova és hogyan jutott el ez a márka. Előzetesen annyit ígérhetünk, hogy a cikk elolvasása után valószínűleg Te is 2x meggondolod, mikor legközelebb a nyomtatóhoz kellékanyagot vásárolsz, hogy mit is válassz.


 

  1996. Shanghai

Ekkora datálódik a Shanghai Orink Co. LTD alapítása és a (HP, Epson, Samsung, Canon, stb.) kompatibilis, utángyártott tintapatronok és lézerkazetták gyártásának kezdete. Gyors növekedési görbe az övék, ugyanis mára már 26 évnyi tapasztalattal a hátuk mögött havi 9 millió db tintapatront és 1 millió db lézertonert készítenek el. 60 országban képviseltetik magukat, mint az egyik magas minőségű, megbízható utángyártott nyomtató kellékanyag gyártó.

Garancia a minőségre

Sokan félnek az utángyártott kellékektől, ugyanis köztudott, hogy egyes típusok esetében a minőség és a teljesítmény ingadozó lehet. Az Orink márka garanciát vállal az állandó prémium minőségre, 1 évig 100% garancia él a kellékanyagokra. Magyarországon egyedüliként az Orink tonerekre érhető el gyártói garancia.  

Az utángyártott Orink kellékanyagok minősége szinte azonos az eredeti eszközök szintjével, a tonerek és tinták megfelelnek a gyorsan száradó tulajdonságoknak, az optikai ellenállóképességnek, a vízállóságnak, a hőmérséklet-ellenállásnak és a kolorimetriás tisztaságnak.

Akár 70%-os megtakarítás

Az utángyártott, kompatibilis festékkazetták egy semleges gyártó féltől érkeznek, akik más árazási szempontokat figyelembe véve, enyhe nyereséggel kalkulálnak, nem úgy, mint az eredeti kellékesek, akik hatalmas veszteséggel árulnak nyomtatókat, amit az értékesített kellékanyagok árával szeretnének kompenzálni. Ez a különbség aprónak tűnhet, de mégis óriási jelentősége van, ugyanis ez azt jelenti, hogy akár 70 százalékot is megtakaríthatsz az utángyártott eszközök megvásárlásával.

Tudtad?

Ha Orink márkás terméked kifogyott, elhasználódott, akkor nincs más dolgod, mint elvinni egy értékesítési pontra, ahol kérdés nélkül visszaveszik tőled és újra felhasználják az előállítás során. Ezzel a folyamattal jelentős mértékben csökkentik a gyártás környezeti terhelését.

Termékkínálat

Széles kínálatunkban válogathatsz a különböző tintapatronok és tonerek között, amelyek megfelelnek az ügyfelek különböző igényeinek.

Válaszd a minőséget és a megbízhatóságot!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: orink kellékanyag

Keresés

Árukereső.hu