Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ezek a dokumentum tárolók biztosan nincsenek cukorból

Ezek a dokumentum tárolók biztosan nincsenek cukorból

Olvasási idő: 2 perc

Ezek a dokumentum tárolók biztosan nincsenek cukorból!

Jöhet fagy, szél, kánikula és akár eső is, a Durable új, vízálló iratzsebei mindig biztonságban tartják a kültéri információkat. A hasznos időjárásálló funkcióján kívül (amit TÜV tanúsítvány jelez), szembetűnő még, hogy milyen esztétikus megjelenést kölcsönöz a kihelyezett iratoknak.

„Változott a nyitvatartás, már megint szenvedhetek a felirat kicserélésével.” - Ez az a mondat, amit örökre elfelejthet a Durable dokumentum tárolóval, ugyanis a termék zsebében (típustól függően) két A4-es vagy két A/3-as papír fér bele, amelyeknek kicserélése pár pillanat alatt, könnyedén elvégezhető. A Durable környezeti hatásoknak ellenálló, tanúsítványokkal rendelkező termékei mellett szólnak még a szuper kedvezményes árai is. Nyugodtan összehasonlítható egy saját tervezésű kültéri tábla árával, a különbség szembetűnő lesz.

HOSSZANTARTÓ, ESZTÉTIKUS ÉS EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Termálfürdőtől egészen a havas hegycsúcsokig hű útitársa lehet ez az új tasak, ugyanis -20 Celsius foktól 60 Celsius fokig nincs rá hatással a hőmérséklet, a belehelyezett irat minden irányból védve lesz a nedvességtől is.

Tematikától függetlenül, minden típusú intézménynek ajánlott eszköz a mindennapokra. A tasak amortizáció okozása nélkül nyugodtan fertőtleníthető, tisztítható. Kedvelt tulajdonságai közé tartozik még, hogy a fényt sem veri vissza, így könnyen olvasható szikrázó napsütésben, vagy több irányból megvilágított helyiségekben. Irodákon kívül, kórházakban, építési területeken, uszodákban és iskolákban is előszeretettel használják.

 

3 VÁLASZTHATÓ FIXÁLÁSI LEHETŐSÉG:

1. Öntapadó párnás rögzítés

Üvegre vagy egyéb sima felületekre ajánlott.

Ezt a típust könnyedén eltávolíthatjuk és áthelyezhetjük máshová.

   

   2. Mágnesszalagos rögzítés  

 Ha fémfelületekre szeretnénk információt kihelyezni,

akkor ez az erős mágneses megoldás az ideális választás.

A szalag ereje csíkonként 0,95 N/cm2

   

3. Keret lyukas rögzítés

Ezt az alternatívát például kerítésekre történő felfüggesztés esetében ér­demes alkalmazni. 

              

 Jó használatot kívánunk a termékekhez! :)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Durable

Keresés

Árukereső.hu